and posted in ΒΟΤΟΧ

⦁   Το botox είναι μια φυσική, επεξεργασμένη πρωτεΐνη, η οποία δρα επάνω στον μυ, αναστέλλοντας τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και εμποδίζοντας τις συσπάσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας, για την περίοδο της ζωής τους όπου εμφανίζονται οι ρυτίδες έκφρασης, ενώ η κούραση γύρω από την περιοχή των ματιών και του μετώπου είναι πλέον ορατή. Η χρήση του φαρμάκου αν και είναι σχετικά πρόσφατη για την θεραπεία των ρυτίδων (το φάρμακο διαθέτει την σχετική έγκριση τόσο από τον Ελληνικό όσο και από τον Αμερικάνικο Οργανισμό Φαρμάκων) χρησιμοποιείται από δεκαετίες σε άλλες Ιατρικές εφαρμογές ραιβόκρανο, βλεφαρόσπασμο, υπεριδρωσία παλαμών-μασχάλης) και έτσι η ασφάλεια του είναι αποδεδειγμένη.
⦁   Το Botox έχει εφαρμογή στο άνω μισό του προσώπου, δηλαδή για ρυτίδες κ χαλάρωση μετώπου, μεσόφρυο, περιοχή γύρω από τα μάτια, και στις ρυτίδες του λαιμού. Τα αποτελέσματα της θεραπείας με το Botox είναι εντυπωσιακά και φαίνονται 2-3 μέρες έως και 15 μετά την εφαρμογή. Συγκεκριμένα αυτό που βλέπουμε είναι ένα λείο μέτωπο χωρίς ρυτίδες, ανασηκωμένα φρύδια, απουσία ρυτίδων γύρω από τα μάτια, και γενικότερα ένα πρόσωπο με ανανεωμένη και ξεκούραστη έκφραση.
⦁   Ενδεχομένως να χρειαστεί μία επιπλέον επίσκεψη στο ιατρείο (follow up) μετά από 15 ημέρες για κάποια προσθήκη στα σημεία που δεν εμφάνισε το αναμενόμενο αποτέλεσμα
Η δράση του φαρμάκου ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ως μέσο όρο διάρκειας θα μπορούσαμε να πούμε τους 4-6 μήνες, μετά την πάροδο των οποίων πρέπει να επαναληφθεί η θεραπεία. Δεν αναφέρονται παρενέργειες αρκεί η θεραπεία να γίνεται από Δερματολόγο ή Πλαστικό που έχουν γνώση της ανατομίας της περιοχής
Ο σκοπός μας είναι με ανώδυνες και χαμηλού κόστους θεραπείες να μην εμφανίζονται σημάδια γήρανσης, αποφεύγοντας ή καθυστερώντας όσο το δυνατόν περισσότερο μεγαλύτερες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Untitled-3Untitled-3Untitled-2

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΤΟΞ

Μ: To μπότοξ ίδιο είναι παντού & το έχω βρει σε πολύ χαμηλή τιμή που με συμφέρει.
Α: Η επιλογή φθηνών λύσεων και «προσφορών» είναι επικίνδυνη. Η προέλευση και η ποιότητα του της βοτουλινικής τοξίνς αμφίβολη αλλά και η διάλυσή του ,μη σωστή.
Αυτό σημαίνει αν είστε τυχεροί, μικρής διάρκειας αποτέλεσμα και αρκετά ανεπαρκές.
Όταν επιλέγετε μία ιατρική θεραπεία κύριο κριτήριο θα πρέπει να είναι η εμπειρία του ιατρού και η ασφάλεια της θεραπείας. Με χρησιμοποίηση μη γνήσιου σκευάσματος υπάρχουν σοβαροί και ανυπολόγιστοι κίνδυνοι για την υγεία μας!
Μ: Είμαι πολύ νέα για να κάνω μπότοξ.
Α: Η χρονική στιγμή που είναι ιδανική για να κάνουμε μπότοξ δεν είναι συνάρτηση της ηλικίας αλλά της δραστηριότητας των μυών. Υπάρχουν πρόσωπο με έντονη εκφραστικότητα και υπερδραστηριότητα των μυών, με αποτέλεσμα ακόμα και πριν τα 30 τους χρόνια να παρουσιάσουν δυναμικές ρυτίδες. Για προληπτικούς λόγους ενδείκνυται, στις περιπτώσεις αυτές, μεταξύ 20-30, να προβεί κάποιος σε baby botox ή αλλιώς botox Του ηθοποιού.

BOTOX NEFERTITI-ΛΑΙΜΟΥ

Tο Botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή του περιγράμματος του προσώπου (όριο σιαγόνων) προσδίδοντας απαλές γωνίες, πιο αρμονικό περίγραμμα, ένα original Νεφερτίτη Look!
Συμπληρωματικά μπορεί να γίνει έγχυση και στην επιφάνεια του λαιμού (περιοχή του τραχήλου) όπου εμφανίζονται δεξιά και αριστερά του 2 έντονες μυώδεις γραμμές (χορδές) που ονομάζονται μυώδες πλάτυσμα. Με τη χρήση του Botox στα συγκεκριμένα σημεία οι έντονες αυτές χορδές που εξέχουν από το λαιμό απαλύνονται ή και εξαφανίζονται. Και ο λαιμός μας φαίνεται πάλι νεανικός και φυσικός όπως ήταν πριν χρόνια (Νεφερτίτη Look)

http://bevhills.com/wp-content/uploads/2011/11/facelift-photos-12.jpghttp://www.sandelcenter.com/wp-content/gallery/face-lift/facelift.jpeg

 

 

 

Leave your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>